Evenementen hulpverlening

Evenementen hulpverlening is van ontzettend groot belang bij elk soort evenement. Van een sport- tot muziekevenement; het moet aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan het flink uit de hand lopen. Daarom zijn wij er voor u, Medical Division staat klaar voor elke vraag wat betreft eerste hulp bij festivals

Wat voor services bieden we aan wat betreft evenementen hulpverlening?

Wij van Medical Division hebben een groeiend en dynamisch team van 20 hulpverleners. Wij zijn flexibel en op korte termijn inzetbaar (mits we mensen beschikbaar hebben) en hebben flink wat ervaring in het zorggebied. Veel van onze hulpverleners komen uit de zorgwereld, wat resulteert in meer dan alleen de standaard hulpverleners kennis. Daarnaast beschikken al onze hulpverleners over minimaal een hulpverlener 1 en hulpverlener 2 certificaat. Wij stralen met ons bedrijf in de evenementen hulpverlening een echte familie vriendelijke uitstraling uit. Hierdoor voelt iedereen zich op zijn of haar gemak. 

Wij geloven dat deze aanpak beter resultaat oplevert, omdat de patiënten zich dan comfortabel voelen en zich beter laten behandelen. Tevens krijgt u na afloop een evaluatie en samenvatting. Onder andere de samenwerking met onze hulpverleners en uw bedrijf, en het aantal en soort bezoekers bij de hulpverlening wordt hier besproken. Zo krijgt u een beter inzicht in de stand van zaken en kunt u wellicht de volgende keert nóg beter anticiperen op allerlei situaties. Met de samenvatting en evaluatie krijgt u uiteraard netjes de factuur meegestuurd, deze factuur is precies hetzelfde als de offerte. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan en hanteren wij een compleet transparante aanpak.

EHBO op festivals

Waterredding

Medical Division biedt ook waterredding aan op evenementen. Hierbij moet u denken aan situaties waarbij een persoon te water raakt of dreigt te verdrinken. Dit kan op verschillende soorten evenementen zijn waaronder wedstrijden. Wij beschikken over een eigen vaartuig, de benodigde apparatuur en voldoende mankracht aan boord. Zo is er een schipper aanwezig die ervaren is en het vaartuig zo kan manoeuvreren en positioneren zodat het reddingsteam de te water geraakte persoon zo goed mogelijk kan redden. Tevens is er een defibrillator aanwezig en is het personeel bevoegd en capabel om hiermee om te gaan. Ook zijn er zuurstofflessen en portofoons aanwezig en zijn de medewerkers gespecialiseerd in het herkennen van onderkoeling en het handelen bij onderkoeling. Er wordt gewerkt met de ABCD methodiek, een bewezen effectieve methode.