EHBO op festivals

Festivals zijn enorm gezellig, maar ze moeten ook veilig zijn. Daarom zijn wij van Medical Division er voor u, om u te ontzorgen. Met ons specialisme in EHBO op festivals weten wij precies hoe we moeten handelen in allerlei situaties. Eerste hulp bij festivals vindt u bij Medical Division.

Wie zijn wij?

Wij van Medical Division zijn een jong en groeiend bedrijf met zo’n twintig hulpverleners. Wij zijn dynamisch en stralen een hele familiale sfeer uit, zowel naar de gasten op uw festival als naar u. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt, ook wanneer het niet goed gaat met een festivalganger. Wij geloven er namelijk helemaal in dat wanneer iemand zich op zijn gemak voelt, wij diegene beter kunnen helpen. 

Daarnaast is wat er geoffreerd wordt ook daadwerkelijk het bedrag wat u gefactureerd krijgt. Geen verrassingen, no-nonsense. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en houden we het transparant en eerlijk met elkaar op alle gebieden van EHBO op festivals. 

Tevens vindt er na de uitvoering van de opdracht altijd een evaluatie en samenvatting plaats. U krijgt een schets van hoe het is gelopen op de EHBO die dag/dagen en hoeveel bezoekers er op de EHBO post zijn geweest. Op deze manier krijgt u een goed beeld van wat er allemaal gebeurt op uw evenement. Ook bespreken wij nog even de samenwerking met u.

EHBO op festivals

Wie zijn onze medewerkers?

Onze medewerkers hebben allemaal minimaal een opleiding hulpverlener 1 en 2 afgerond. Vaak hebben ze ook een zorgachtergrond, hierdoor kunt u er met een gerust hart van uitgaan dat onze medewerkers een passie hebben voor hun werk en de beste zorg kunnen verlenen. Onze medewerkers zijn allemaal zeer deskundig, professioneel en flexibel voor uw vraag op uw evenement. U kunt er ook van op aan dat uw gasten vriendelijk en familiaal worden behandeld voor een optimaal resultaat wat betreft de EHBO op festivals.

EHBO op festivals

Waterredders voor EHBO op festivals

Als een van de weinige organisaties in Nederland zijn wij van Medical Division gespecialiseerd op het gebied van waterredding op festivals, evenementen en wedstrijden. Wij beschikken over ons eigen vaartuig en het benodigde personeel hiervoor. Het vaartuig is uitgerust met alles wat nodig is voor een succesvolle reddingsactie. Zo zijn er portofoons aanwezig, reddingsboeien, een ervaren schipper die zich zo goed mogelijk kan positioneren, een defibrillator, redders die bevoegd zijn om deze te gebruiken en twee waterredders. Wij van Medical Division volgen wat betreft waterredding dezelfde richtlijnen als die van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij zodat u zeker weet dat u goed zit.