Sponsoring Stichting Sociaal Solidair

Medical Division hecht heel veel waarde aan het steunen van goede doelen en het terug geven aan de maatschappij. Zoals we zo nu en dan de medische zorg vrijwillig waarborgen op evenementen en festivals hebben we dit maal besloten om een stichting te sponsoren. Er is een lange tijd gekeken naar diverse (kleine) stichtingen met een ANBI status. Het is voor ons namelijk belangrijk om stichtingen die een belangrijke rol hebben in de maatschappij te ondersteunen in het behalen van hun doelen en missie’s. Na wat onderzoek en inventariseren zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij stichting Sociaal Solidair.

Zoals op de website te lezen is, is het doel van stichting Sociaal Solidair de minima te ondersteunen op vele gebieden en juist op de plaatsen waar het moeilijk is. Dit trachten ze te doen middels noodpakketten, kleding en/of huisraad. Tevens verrichten ze huisbezoeken bij mensen met een beperking of die behoefte hebben aan een praatje. Tevens zorgen ze voor diverse kleine activiteiten voor kinderen die het thuis niet breed hebben en/of wat meer zorg nodig hebben dan de gemiddelde kind.

Na overleg te hebben gehad met de bestuursleden van de stichting hebben we besloten om de wenslijst van de kinderen te vervullen namelijk een dagje Efteling. Medical Division heeft de stichting beloofd om twintig kinderen van zes tot vijftien jaar en vijf begeleiders mee te nemen naar een lang verwachtte droom van de stichting. Er is gelijk gestart met het plannen van een dag, vervoer en natuurlijk het bestellen van de tickets. Medical Division heeft ervoor gezorgd de volledige financiële zorgen op zich te nemen en samen met Bergerhof touring hebben we er voor gezorgd dat de kinderen en begeleiders een onvergetelijke dag hebben gehad in de Efteling.

Op 25 oktober 2022 is de dag begonnen en zijn we om negen uur met z’n allen vertrokken naar de Efteling en hier hebben de kinderen onder begeleiding genoten van diverse attracties en hebben ze kunnen smullen van friet op de Efteling. Na een lange dag genieten waren de kinderen uitgeput en hadden we nog een laatste verassing namelijk; met z’n allen nagenieten en smullen bij de Mac Donalds. De kinderen hebben een onvergetelijke dag gehad en is een lang gekoesterde droom van de stichting en kinderen werkelijkheid geworden.

‘We have a responsibility to help those around us and help others in need.’

Medical Division zal stichting Sociaal Solidair blijven sponsoren en vragen jullie ook om de stichting te helpen met ongebruikte materiaal, kleding en/of huisraad. Tevens willen we Bergerhof Touring heel erg bedanken voor het vervoer en de samenwerking. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *