Kwaliteit I Loonsverhoging

Medical Division is achter de schermen druk bezig geweest om de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering te verbeteren. Doordat Medical Division erg veel waarde hecht aan een goed werkgeverschap, is er besloten om alle lonen te verhogen naar ver boven het minimum loon. Medical Division is hierdoor de eerste evenementenzorg organisatie die niet met vrijwilligers werkt en/of zijn werknemers een minimum loon betalen. We vinden het belangrijk dat er ook goed gezorgd wordt voor alle werknemers van Medical Division, zonder hun zou Medical Division namelijk niet bestaan en dat is iets wat niet vergeten moet worden. Naast de loonsverhoging worden er jaarlijks intern cursussen aangeboden, zullen we jaarlijks een team uitje organiseren en blijven de kerst cadeau’s natuurlijk ook.

‘Treat your employees excactly as you want them to treat your best customers.’

Kwaliteit I Communicatie

Er zullen diverse veranderingen plaats vinden binnen Medical Division om de kwaliteit te verbeteren en de medische veiligheid te waarborgen, waaronder het verbeteren van de communicatie tijdens de werkzaamheden op evenementen en festivals. Momenteel merken dat de communicatie systemen van de organisatoren en Medical Division niet altijd optimaal werkt. Hierdoor is er besloten om nieuwe besloten communicatie systeem te halen waarbij de hulp- en zorgverleners optimaal kunnen werken en bereikbaar zijn. We verwachten medio december de nieuwe communicatie systemen in gebruik te kunnen hebben.

‘Effective teamwork begins and ends with communication.’ 

Kwaliteit I Protocollen

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het maken van diverse protocollen voor alle (nieuwe) medewerkers, zodat zij een houvast hebben tijdens het behandelen van diverse zorgvragen. Dit houdt echter niet in dat de medewerkers opgestapeld zullen worden met meer administratie, Medical Division wil dat de medewerkers hun tijd benutten aan patiënten en niet aan (onnozele) administratie. Tevens wordt er door een medewerker een handboek gemaakt met alle soorten (nieuwe) drugs, kenmerken en symptomen. Deze zal beschikbaar gesteld worden aan de medewerkers van Medical Division namens desbetreffende werknemer.

Kwaliteit I Spoed Opvang Team (SOT)

Helaas vinden er tijdens werkzaamheden op evenementen en festivals ingrijpende gebeurtenissen, zoals een reanimatie etc. Om de bezoekers en medewerkers de juiste na zorg te bieden is er een spoed opvang team in leven geroepen. Het team bestaat momenteel uit twee werknemers (vrouw en man). Alle medewerkers kunnen gebruik maken van het spoed opvang team. Tevens dient het spoed opvang team als vertrouwen persoon, de gesprekken zullen niet vrijgegeven worden aan de eigenaar, mits hier toestemming voor is vanuit desbetreffende medewerker. Medical Division vindt het erg belangrijk dat hier laagdrempelig gebruik van gemaakt wordt door werknemers en/of bezoekers.

Kwaliteit I Cursussen

Medical Division is bevoegd en bekwaam gesteld door NIKTA om diverse cursussen te geven, waaronder Acute Zorg en Evenementen hulpverlener. Voorheen moesten we de cursussen uit besteden aan derden, dit is nu niet meer nodig. Alle medewerkers van Medical Division kunnen voor een zeer verlaagd tarief deelnemen aan diverse cursussen om zo de kwaliteit te waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *