Pro bono evenementen

Zoals een aantal van jullie weten heeft Medical Division zich in een korte tijd weten te vestigen in de medische hulpverlening op evenementen en festivals en staat bij diverse organisaties bekend om de kwaliteit van onze medische zorgverlening en materiaal.

De agenda van Medical Division raakt steeds voller voor komend jaar, waarbij we in sommige maanden geen evenementen meer kunnen aannemen en vol zitten. Gelukkig werken we samen met andere eerste hulpverlenende organisaties die we altijd kunnen inschakelen om de medische zorg te waarborgen.

Toch maakt Medical Division zo nu en dan uitzonderingen voor kleine stichtingen, verenigingen en/of goede doelen en stellen wij onze hulpverleners gratis en/of voor bijna niets in (pro bono)

Medical Division heeft de gehele afgelopen weekend de medische hulpverlening verzorgd op een klein lokaal badminton toernooi voor de goede zaak in het studenten sport centrum te Eindhoven voor de plaatselijke vereniging.

Medical Division stelt een aantal eisen om verenigingen etc. te helpen voor de goede zaak. (Neem hiervoor contact op met Medical Division).

Tijdens de meerdaagse toernooi hebben onze hulpverleners zich ook weer kunnen bewijzen door diverse sportblessures en letsels te mogen behandelen. Samen met de aanwezige fysiotherapeut kijken we naar de mogelijke behandelingen en/of verwijzen we door indien dit nodig is. Gelukkig is het bij kleine blessures gebleven en hebben de sporters zorgeloos kunnen sporten!

Ondanks alle drukte willen we onze hulpverleners graag inzetten om de medische veiligheid te kunnen waarborgen door heel Nederland op kleine en grote gebeurtenissen. Tevens kunt u Medical Division altijd inschakelen om de medische zorg te inventariseren op uw evenement en/of festival.

Medical Division is op zoek naar nieuwe en ervaren hulpverleners om het team te komen versterken, indien je interesse hebt om te werken binnen Medical Division of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met ons via www.medicaldivision.nl of stuur een e-mail naar info@medicaldivision.nl. U kunt ons ook altijd volgen op onze Social media kanalen Facebook & Instagram.

‘Doing good for the community is something that should be a part of who you are. The more you get, the more you should give back.’