Carnaval Tilburg & Breda

Na een lange periode geen evenementen en festivals te hebben gehad door Covid staan de meeste evenementen weer ingepland en mogen we onze eerste hulpverleners weer volop inzetten. Met trots hebben wij onze hulpverleners ingezet op diverse locaties tijdens carnaval (Tilburg & Breda). Op onderstaande foto zie je een incidenten evaluatie tussen een coordinator, organisator en de handhaving.

Tijdens een incidenten evaluatie wordt de hulpverlening besproken die op dat moment gegeven is door meerdere disciplines, ook de rol van de beveiliging, omstanders en handhavers wordt besproken om te leren en kijken naar verbeter punten.

Medical Division vindt het belangrijk om regelmatig (grote) incidenten te evalueren met diverse partners, om zo de kwaliteit te verbeteren en te kunnen kijken naar verbeterpunten.

Carnaval is dit jaar soepel verlopen, de medewerkers van Medical Division hebben een fijne samenwerking gehad met de beveiligers van UCM Bluestar. Tevens was er tijd om na het evenement gezamenlijk wat te drinken en de dag door te bespreken. We kijken uit naar volgend jaar en de komende evenementen waarbij er diverse laag- en hoogcomplexe inzetten gevraagd zijn van Medical Division met diverse voer- en vaartuigen.

Medical Division heeft in de afgelopen maanden gezorgd dat alle hulpverleners tassen, materialen en posten weer volledig gevuld zijn. We hebben we natuurlijk ook nieuwe materialen gekocht om te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Al het materiaal dat (bijna) over datum is en alle oude EHBO tassen en koffers worden naar Oekraïne gestuurd, indien je nog materiaal over hebt mag dit doorgegeven worden via het contact formulier.

Om de kwaliteit te waarborgen en alle evenementen te voorzien van gekwalificeerde eerste hulpverleners hebben we ook een aantal evenementen moeten weigeren, we zijn daardoor ook op zoek naar nieuwe medewerkers die het jonge team willen komen versterken als eerste hulpverlener, verpleegkundige en/of als arts zijnde.

Wil jij graag werken op evenementen en festivals als eerste hulpverlener of wil je graag een dagje meelopen, neem dan contact op met Medical Division.

‘Helping one person might not change the whole world, but it could change the world for one person’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *