Nieuwe samenwerkingsverband  

Medical Division is in december 2021 een samenwerking gestart met een ervaren beveilig bedrijf  genaamd UCM Bluestar Group. 

UCM Bluestar Group is een beveiligingsbedrijf wat zorgt voor de beveiliging, crowd management  en hosts op evenementen en festivals in Nederland. 

De samenwerking tussen UCM Bluestar en Medical Division houdt in dat er gebruik gemaakt  wordt van elkaar z’n personeel, expertise en kunde. Natuurlijk zal de samenwerking ook zorgen  voor een betere samenwerking en meer opdrachten voor beide organisatie’s. Tevens worden er  maandelijks cursussen georganiseerd door Medical Division om de expertise en vaardigheden te  verbeteren en behouden van de medewerkers van UCM Bluestar en Medical Division. 

Beide partijen krijgen een cursus teamontwikkeling en teambuilding om de samenwerking te  optimaliseren en elkaar aan te vullen waar nodig is op evenementen en festivals. De cursus zorgt er tevens ook voor dat de medewerkers afgestemd zijn op elkaar en weten wat ze  van elkaar kunnen verwachten. 

Dit zorgt er voor dat de kwaliteit op uw evenement, festival of feest gewaarborgd wordt en  natuurlijk ook voor een soepele samenwerking. 

Medical Division werkt al langere tijd samen met andere EHBO organisatie’s, een samenwerking  met een beveiligingsbedrijf is nieuw, maar brengt leuke uitdagingen met zich mee. We kijken uit naar de samenwerking met UCM Bluestar, u zult beide partijen vaker zien  samenwerken op evenementen, festivals en andere gelegenheden.